Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Economiei vrea să revigoreze agricultura printr-o campanie naţională de peste 5 milioane de lei (VIDEO)

Ministerul Economiei vrea să revigoreze agricultura printr-o campanie naţională de peste 5 milioane de lei (VIDEO)

Ministerul Economiei vrea să revigoreze agricultura printr-o campanie naţională de peste 5 milioane de lei (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
02 Oct 2010   •   19:24

După ce agricultura a fost pusă pe butuci, ministerul Economiei se gândeşte să vină cu o propunere de revigorare. ?Cumpără româneşte? este noul slogan cu care guvernanţii încearcă să ne convingă să renunţăm la produsele de import în favoarea celor autohtone. Ministerul Economiei va da chiar bani grei pe o campanie la nivel naţional: peste cinci milioane de lei pentru relansarea producţiei interne.

Banii pentru promovarea produselor româneşti în ţară vor fi cheltuiţi pe seminarii, expoziţii şi târguri de promovare. Vor fi alocate sume importante pentru publicitatea în mass-media şi internet. Responsabilii de proiect însă, au uitat să protejeze domeniile de internet pe care urmează să se facă promovarea, doar unul dintre ele fiind rezervat.

Potrivit Ministerul Economiei programul care stimulează cumpărarea produselor româneşti ar putea fi una dintre soluţiile ieşirii din criză.

Ministerul Economiei promite producătorilor autohtoni că va îmbunătăţi cadrul legislativ şi va lua măsuri pentru orientarea consumatorilor către produsele autohtone. Tot acest program va costa peste cinci milioane de lei, fonduri europene.

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri susţine că este vorba de o campanie care se bazează pe conştiinţa cumpărătorului şi urmăreşte să reînvie spiritul patriotic.

Măsurile prezentate de Ministerul Economiei:

  • Promovarea produsului românesc
  • Certificarea produsului românesc
  • Sprijinirea producătorilor interni
  • Relansarea producţiei interne
  • Orientarea consumatorilor către produsele interne



Antena 3

×
Subiecte în articol: Ministerul Economiei agricultura Campanie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close