Antena 3 Actualitate Ministerul Educaţiei: Circa 3.500 de unităţi de învăţământ sunt afectate de vremea nefavorabilă

Ministerul Educaţiei: Circa 3.500 de unităţi de învăţământ sunt afectate de vremea nefavorabilă

de G.S.    |    12 Feb 2012   •   19:21
Ministerul Educaţiei: Circa 3.500 de unităţi de învăţământ sunt afectate de vremea nefavorabilă
Sursa foto: Foto: INTACT Images

Circa 3.500 de unităţi de învăţământ sunt afectate la nivel naţional de vremea nefavorabilă, conform unui comunicat al ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

'În 20 de judeţe activitatea unităţilor de învăţământ se desfăşoară în condiţii de normalitate, în timp ce, în restul au fost raportate situaţii distincte. Astfel, în 6 judeţe, Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă au decis suspendarea integrală a cursurilor, atât în mediul urban, cât şi în şcolile din mediul rural, după cum urmează: Gorj - 13 şi 14 februarie, Giurgiu - 13 şi 14 februarie, Mehedinţi - 13 şi 14 februarie, Vrancea - 13 şi 14 februarie, Dolj - 13 februarie, respectiv Olt - 13 februarie.

Pe de altă parte, în Buzău, Comitetul Judeţean a decis suspendarea cursurilor în data de 13 februarie doar în mediul rural, în timp ce în judeţul Vâlcea, de la decizia de suspendare a cursurilor pentru luni, 13 februarie, fac excepţie şcolile din municipiul Râmnicu Vâlcea', precizează ministerul.

Potrivit sursei citate, restul judeţelor întâmpină situaţii mai puţin dificile. Astfel, 9 judeţe au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ, în timp ce alte 5 judeţe înregistrează maximum 100 de unităţi de învăţământ închise.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close