Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Justiţiei demarează selecţia procurorilor pentru opt funcţii de conducere din DNA şi DIICOT

Ministerul Justiţiei demarează selecţia procurorilor pentru opt funcţii de conducere din DNA şi DIICOT

Ministerul Justiţiei demarează selecţia procurorilor pentru opt funcţii de conducere din DNA şi DIICOT
10 Aug 2018   •   18:12

Ministerul Justiţiei organizează, începând cu data de 10 august, selecţia procurorilor pentru opt funcţii de conducere din Parchetul General, DNA şi DIICOT, candidaţii urmând a susţine interviurile în faţa comisiei conduse de ministrul Tudorel Toader. 

Rezultatele vor fi publicate pe 18 septembrie.

Ministerul Justiţiei anunţă că organizează, în perioada 10-18 august, selecţia procurorilor pentru cele opt funcţii de conducere din Parchetul General, DNA şi din DIICOT.

La Parchetul General, sunt disponibile următoarele funcţii: procuror-şef al Secţiei Judiciare, procuror-şef adjunct al Secţiei Judiciare, procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei de Resurse Umane şi Documentare.

De asemenea, la DNA urmează a se ocupa, prin această procedură, funcţiile de procuror-şef şi procuror-şef adjunct al Secţiei de Combatere a Corupţiei, procuror-şef al Secţiei Judiciare Penale (vacantă începând cu data de 17 septembrie).

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close