Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Muncii: Sunt bani de pensii, iar şomajul nu va creşte simţitor în 2009

Ministerul Muncii: Sunt bani de pensii, iar şomajul nu va creşte simţitor în 2009

Ministerul Muncii: Sunt bani de pensii, iar şomajul nu va creşte simţitor în 2009
27 Noi 2008   •   16:36

Chiar dacă este criză economică, viitorul nu este atât de sumbru. Cel puţin aşa susţin autorităţile. Reprezentanţii Ministerului Muncii dau asigurări că anul viitor mămicile vor primi 85% din salariu pentru creşterea copiilor iar pensionarii nu trebuie să îşi facă griji pentru că sunt bani pentru pensii. Pe piaţa muncii sunt în continuare locuri de muncă pentru cei afectaţi de criza economică, mai spun aceştia.
Ministrul Muncii susţine că sunt bani pentru plata pensiilor şi că acestea vor fi plătite indiferent de Guvernul care se va instala la Palatul Victoria.
Reprezentanţii ministerului Muncii dau asigurări că nici şomajul nu va creşte foarte mult. Şi asta pentru că sunt destule locuri de muncă pentru cei care rămân fără serviciu. Săptămânal, potrivit Agenţiei Naţionale de Ocuparea Forţei de Muncă, angajatorii pun la dispoziţie aproape 20.000 de job-uri.
Nici românii care se întorc din străinătate nu trebuie să îşi facă griji. ANOFM a încheiat contracte de colaborare cu agenţii din Spania şi Italia.
?Le transmitem toate datele legate de locurile de muncă disponibile la acest institut iar dumnealor vor face cunoscute aceste aceste locuri de muncă şi posibilităţile de angajare? a spus Ionel Moscalu, preşedinte ANOFM.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Ministerul Muncii somaj criza economica
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close