Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Sănătății, anunț important despre siguranța vaccinării

Ministerul Sănătății, anunț important despre siguranța vaccinării

Ministerul Sănătății, anunț important despre siguranța vaccinării
05 Sep 2018   •   16:33

Ministerul Sănătății anunță că vaccinurile utilizate în România sunt ”sigure” și condamnă campaniile de dezinformare privind riscurile vaccinării.

”Vaccinurile utilizate în România sunt sigure și eficace, fiind verificate după cele mai înalte standarde de calitate existente în lume

Ministerul Sănătății se delimitează ferm de campania de dezinformare si manipulare referitoare la ineficiența și riscurile vaccinării, apărută în spațiul public, pe rețelele de socializare sau prin materiale tipărite, distribuite în zone aglomerate sau în cutiile poștale.

Facem mențiunea că autorii campaniei inițiate împotriva vaccinării utilizează fără aprobarea Ministerului Sănătății sau al partenerilor săi identitatea vizuală a campaniei precum însemnele oficiale ale instituțiilor partenere, iar materialele conțin informații false care pot induce în eroare părinții și pot pune în pericol sănătatea populației.

“Condamn gestul iresponsabil al celor care recurg la astfel de modalități iresponsabile de dezinformare, cu consecințe grave pentru sănătatea populației. Am însă, convingerea că populația nu poate fi păcălită cu astfel de tertipuri și voi continua să fac tot ce îmi stă în putere pentru ca parinții să fie informați corect astfel încât să ia cea mai bună decizie, de a-și vaccina copiii și de a le asigura astfel o viață sănătoasă. Vom face demersurile legale necesare pentru ca cei reponsabili să răspundă pentru faptele lor, ce pun în pericol sănătatea publică”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății” se arată într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: vaccin vaccinare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close