Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Sănătăţii asigură: Contribuţia la asigurarea de sănătate NU va creşte

Ministerul Sănătăţii asigură: Contribuţia la asigurarea de sănătate NU va creşte

Ministerul Sănătăţii asigură: Contribuţia la asigurarea de sănătate NU va creşte
de N.B.    |    15 Mar 2013   •   23:20

Ministerul Sănătăţii a anunţat că prin Programul de guvernare al USL se prevede reducere contribuţiei la asigurările de sănătate, nicidecum creşterea acesteia, aşa cum s-a vehiculat în mass media.

"Ministerul Sănătăţii a primit o informaţie din mass-media conform căreia se intenţionează realizarea unei campanii de dezinformare a opiniei publice de către un post de televiziune privind o presupusă intenţie a Ministerului Sănătăţii de a creşte contribuţiile de asigurări sociale cu 3%. Ministerul Sănătăţii dezavuează un asemenea zvon şi consideră că se încearcă o provocare şi o manipulare a opiniei publice fără nicio legătură cu realitatea", se arată în comunicatul ministerului.
   
Sursa citată mai menţionează, în acelaşi comunicat postat pe site-ul propriu, că "prin Programul de Guvernare al USL se prevede chiar reducerea cotelor de asigurări sociale".
   
Ministerul Sănătăţii a anunţat anterior că ministrul de resort, Eugen Nicolăescu, va susţine sâmbătă o conferinţă de presă, la sediul instituţiei.

×
Subiecte în articol: CAS USL
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close