Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Sănătăţii, mesaj pentru români: "Stai acasă un Revelion! O singură noapte cu prietenii poate costa o viaţă“

Ministerul Sănătăţii, mesaj pentru români: "Stai acasă un Revelion! O singură noapte cu prietenii poate costa o viaţă“

Ministerul Sănătăţii a demarat o campanie de conştientizare a riscurilor care pot apărea dacă românii vor petrece Revelionul fără a respecta masurile de protecţie anti-Covid-19.

Ministerul Sănătăţii, mesaj pentru români: "Stai acasă un Revelion! O singură noapte cu prietenii poate costa o viaţă“
de Claudia Popovici    |    29 Dec 2020   •   18:45

Pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătăţii a fost publicată o postare prin care românii sunt sfătuiţi să petreacă singuri în noaptea de Revelion, pentru a nu răspândi virusul SARS-CoV-2. 

“O singură noapte cu prietenii poate costa o viață. Poate nu a ta, ci a părinților sau bunicilor.

Da, știm că abia așteptai să mergi la cabană în Poiană. Totuși, revelionul acesta nu e ca altele. E unul în care trebuie să avem grijă de cei dragi. Când stăm fiecare acasă, de fapt, investim într-un an nou mai bun.

Rămâi acasă, bucură-te de cei cu care îți împarți acoperișul. Deschide o șampanie* doar pentru tine. Lasă vecinii să-ți bată în țeavă. Ia ultima felie de cozonac.

Meriți.

*de altfel, ca Minister al Sănătății, îți recomandăm să nu o bei pe toată, doar să o deschizi”, se arată în postarea de pe pagina Ministerului Sănătăţii.

Până astăzi, 29 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 623.066 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 549.262 de pacienți au fost declarați vindecați

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.637 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Ministerul Sănătății
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close