Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Sănătăţii cere de la spitalele implicate toate datele medicale în cazul baschetbalistului mort

Ministerul Sănătăţii cere de la spitalele implicate toate datele medicale în cazul baschetbalistului mort

Ministerul Sănătăţii cere de la spitalele implicate toate datele medicale în cazul baschetbalistului mort
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Oct 2011   •   14:39

Ministerul Sănătăţii va cere Spitalului din Giurgiu şi Spitalului „Bagdasar-Arseni“ din Bucureşti toate datele medicale în cazul baschetbalistului Hardy Chaucey.

În cazul în care rezultatele acestor verificări nu vor fi concludente, Ministerul Sănătăţii va declanşa propria anchetă.

Şi Inspectoratul General al Poliţiei Române verifică modul în care au fost făcute cercetările în cazul baschetbalistului ucis la Giurgiu.

Căzătura i-a fost fatală baschetbalisului american, nu lovitura pe care a primit-o de la interlopul care l-a agresat în barul din Giurgiu. Aşa a ieşit la iveală în urma necropsiei, potrivit ultimelor informaţii.

Medicii de la urgenţă spun că nu au ştiut că baschetbalistul american suferise o lovitură la cap şi l-au tratat pentru comă alcoolică.

 
Get Adobe Flash player

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close