Antena 3 Actualitate Ministerul Transporturilor: "Epopeea magistralei de metrou Drumul Taberei ia sfârșit"

Ministerul Transporturilor: "Epopeea magistralei de metrou Drumul Taberei ia sfârșit"

de Alin Tarnovschi    |    11 Sep 2020   •   23:29
Ministerul Transporturilor: "Epopeea magistralei de metrou Drumul Taberei ia sfârșit"
Sursa foto: Hepta

Ministerul Transporturilor a anunțat, în această seară, printr-un comunicat de presă, că "epopeea de metrou Drumul Taberei ia sfârșit". Totuși, ziua în care metroul va fi pus la dispoziția călătorilor din București... urmează să fie stabilită.

"După ani și ani de așteptări epopeea magistralei de metrou M5 Drumul Taberei, ia sfârșit!

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor anunță că membrii Comisiei  Centrale de Recepție la terminarea lucrărilor de la magistrala M5 și cei ai Comisiei de Punere în Funcțiune (PIF) au semnat procesele-verbale în  urma cărora această magistrală de metrou poate fi dată în exploatare și, totodată, în trafic cu călători", se arată în comunicatul Ministerului Transporturilor.

“Astăzi s-au semnat cele două procese-verbale de către comisiile de specialitate, și anume, cel de recepție la terminarea lucrărilor și cel de punere în funcțiune (PIF) a acestui obiectiv. După îndeplinirea tuturor procedurilor administrative, care au mai rămas de efectuat de către beneficiar,  urmează să stabilim momentul la care metroul poate fi  dat în exploatare cu călători. 

Suntem acum în situația în care pot să afirm cu certitudine că în curând bucureștenii pot să folosească cel mai așteptat mijloc de transport din această zonă, și anume, metroul din drumul Taberei. A fost o muncă titanică, începută din prima zi a mandatului meu de ministru, pentru a putea să le ofer bucureștenilor, din zona Drumul Taberei și nu numai, ceea ce așteptau de atâția ani.

Mulțumesc tuturor acelora care au făcut posibil să ajungem astăzi la acest deznodământ extrem de fericit pentru bucureșteni”, a declarat ministrul Lucian Bode.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, ziua în care metroul Drumul Taberei va fi dat în folosință va fi marți, 15 septembrie 2020.

×
Subiecte în articol: Drumul Taberei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close