Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Transporturilor, pe lista favoriţilor Guvernului. S-a angajat ca, în 2012, să dea în folosinţă peste 100 km de autostradă

Ministerul Transporturilor, pe lista favoriţilor Guvernului. S-a angajat ca, în 2012, să dea în folosinţă peste 100 km de autostradă

Ministerul Transporturilor, pe lista favoriţilor Guvernului. S-a angajat ca, în 2012, să dea în folosinţă peste 100 km de autostradă
Sursa foto: Foto: veerconsultingblog.com
25 Noi 2011   •   14:41

Ministerul Transporturilor se află pe lista favoriţilor Guvernului. A primit fonduri suplimentare şi la ultima rectificare bugetară şi va avea un buget consistent şi anul viitor. Cei de la minister au de respectat însă o promisiune importantă: să dea în folosinţă peste 100 de kilometri de autostradă.

2012 ar trebui să fie un an mai bun decât 2011, în care să fie daţi în folosinţă de două ori mai mulţi kilometri de autostradă.

În primul rând, va fi gata autostrada de la Bucureşti la Ploieşti, construită de regii asfaltului. Lucrările începute în 2007 ar fi trebuit finalizate anul acesta, în decembrie, dar nele porţiuni sunt încă la stadiul de mlaştină.

Tot anul viitor, oficialii vor mai avea un motiv să mai taie o panglică. Tronsonul Cernavodă-Constanţa ar trebui să fie dat în folosinţă în totalitate. Acum se circulă pe singură bandă pe sens, între Murfatlar şi Constanţa.

Din celebra autostradă a Transilvaniei vom mai putea circula pe încă o bucăţică de 18 kilometri, care va face legătura între Zalău şi Oradea. Şi dacă totul merge bine, se mai deschide un mic tronson şi pe coridorul patru, între Deva-Orăştie.




×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close