Antena 3 CNN Actualitate Ministerul Turismului a cerut verificarea alocării fondurilor UE în Argeş. Averea lui Nicolescu, cercetată de ANI

Ministerul Turismului a cerut verificarea alocării fondurilor UE în Argeş. Averea lui Nicolescu, cercetată de ANI

Ministerul Turismului a cerut verificarea alocării fondurilor UE în Argeş. Averea lui Nicolescu, cercetată de ANI
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Ian 2011   •   15:49

O direcţie din cadrul Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, condus de Elena Udrea, a efectuat un control privind fondurile europene la Argeş. Averea preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este verificată şi de Agenţia Naţională de Integritate.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a făcut un atac de cord, joi seară, după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă pentru 29 de zile, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce primele investigaţii i-au fost făcute la Spitalul Judeţean din Piteşti, relatează Mediafax.

Nicolescu a fost trimis cu o ambulanţă, în jurul orei 20.20, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru investigaţii suplimentare, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Argeş, Gabriel Popa.

"Soţii Nicolescu au fost preluaţi de ambulanţele noastre de la Tribunalul Argeş după ce echipajele medicale le-au acordat primele îngrijiri şi i-au stabilizat. Ambii au fost duşi la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde au fost supuşi unor investigaţii. Nu cunosc dacă domnul Nicolescu figurează în evidenţele medicale cu antecedente în acest sens şi nu ştiu dacă acesta a mai suferit o asemenea afecţiune. În acest moment o ambulanţă a serviciului nostru a plecat cu preşedintele Consiliului Judeţean spre Spitalul Floreasca", a spus dr. Gabriel Popa.

Şi soţia şefului CJ Argeş a leşinat la scurt timp după ce i s-a făcut rău lui Nicolescu. Femeia a fost internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde este îngrijită pentru diabet.

×
Subiecte în articol: Constantin Nicolescu fonduri europene
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close