Antena 3 Actualitate Ministerul Turismului a instituit o linie telefonică gratuită pentru turiştii afectaţi de viscol

Ministerul Turismului a instituit o linie telefonică gratuită pentru turiştii afectaţi de viscol

de N.B.    |    03 Feb 2012   •   15:42
Ministerul Turismului a instituit o linie telefonică gratuită pentru turiştii afectaţi de viscol
Sursa foto: Foto: bzf.ro

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a instituit o linie specială pentru turiţii afectaţi de ninsoare şi viscol. Aceştia pot suna la linia telverde 0800.86.82.82 şi vor fi ajutaţi cu băuturi calde şi mese gratuite, relatează Mediafax.

"Cu sprijinul Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), turiştii vor primi mese şi băuturi calde gratuite, dar şi adăpost în situaţiile urgente şi o reducere de 50% din valoarea cazării pentru cei care au rămas blocaţi în staţiuni. Persoanele care au nevoie de ajutor pot apela comandamentul de iarnă al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, nonstop şi gratuit, la numărul de urgenţă MDRT pentru turişti 0800.86.82.82", se menţionează în comunicatul MDRT.
   
Turiştii pot apela, nonstop şi gratuit, numărul de urgenţă 0800.86.82.82, iar operatorii îi vor îndruma spre cea mai apropiată structură de primire turistică unde li se va acorda ajutor.

Cheltuielile generate de această măsură de ajutor vor fi suportate integral din bugetul FPTR.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close