Antena 3 CNN Actualitate Miniștri din cabinetul Cioloș, case de lux de la RAAPPS, deși au locuințe în Capitală

Miniștri din cabinetul Cioloș, case de lux de la RAAPPS, deși au locuințe în Capitală

Miniștri din cabinetul Cioloș, case de lux de la RAAPPS, deși au locuințe în Capitală
16 Ian 2016   •   13:28

Un nou scandal în guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș. Patru miniştri au primit locuinţe de lux de la RAAPPS, însă, potrivit declaraţiilor de avere, doi dintre ei au case în Bucureşti.
Regia Autonomă - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat a atribuit locuinţe de serviciu pentru patru miniştri din cabinetul lui Dacian Cioloş.

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a primit un apartament de 146,56 mp, la care chiria este stabilită la 1.489 lei. Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, a primit o locuinţă de 143,10 mp, iar chiria este de 2.290 lei. Ciprian Bucur, ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, a primit un apartament de 120,02 mp, chirie 898 lei chirie. De asemenea, şeful cancelariei Primului Ministru, Dragoş Tudorache, a primit un apartament cu o suprafaţă de 185,82 mp, chirie 1.508 lei.

Doi dintre aceşti miniştri, ministrul Mediului şi şeful cancelariei, potrivit declaraţiilor de avere, deţin însă locuinţe în Capitală. Pe site-ul Guvernului scrie clar că Dragoș Tudorache are un apartament în Capitală de 115 mp, cumpărat ‎în 2005, Bucureşti, iar Cristina Paşca Palmer deţine în Bucureşti un apartament de 43,7 mp, cumpărat în 1992.

×
Subiecte în articol: RAAPPS case
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close