Antena 3 CNN Actualitate Miniştri, luaţi de val. Ce GAFE au făcut politicienii la inundaţii

Miniştri, luaţi de val. Ce GAFE au făcut politicienii la inundaţii

de M.Z.    |    30 Iul 2014   •   17:52

Doi miniştri şi doi dintre vicepremieri par a fi luaţi de val, după inundaţiile care au afectat în aceste zile mai multe judeţe din sud-vestul ţării.

 
Iată, mai jos, ce au declarat politicienii după ce au fost în zonele afectate de viituri:
 
 
Mihnea Costoiu, ministrul pentru Învăţământ superior:
 
„Se spune că apa la români aduce noroc la un eveniment şi eu cred că va aduce noroc şi premierului, şi PSD" (Sursa: ziarero.antena3.ro).
 

Doina Pană, ministrul Apelor:
 
"Nici inundaţiile nu mai sunt ce au fost odată, nu mai avem probleme pe râurile mari, avem probleme de foarte scurtă durată, în cantităţi uriaşe, pe suprafeţe mici, şi cu acumulările de pe versanţi, pâraiele ne fac mai mult probleme" (Sursa: expresmagazin.ro)
 

Liviu Dragnea, vicepremier:
 
"Sunt foarte încărcat pozitiv, pentru că am fost cu Victor Ponta în câteva comune afectate de inundaţii" (Sursa: ziarero.antena3.ro).
 
 
Gabriel Oprea, vicepremier:
 
"Avem, în momentul de faţă, un număr de aproximativ două victime care au fost înecate"

Un număr de 1.184 persoane au fost evacuate, 99 de locuinţe au fost distruse, alte 168 de locuinţe au fost avariate şi 2.003 case au fost inundate, a anunţat ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, la comandamentul pentru situaţii de urgenţă de la Guvern. 

În 24 de ore, va ploua cât într-o lună. Care sunt judeţele aflate sub avertizarea meterologilor

În plină viitură, s-a iscat şi un scandal. Premierul Victor Ponta a aflat că şeful de la Apele Române a plecat în concediu fix când s-a anunţat pericolul de inundaţii
 
Zeci de milioane de euro, pe apa sâmbetei. Apele Române au cheltuit 47 de milioane de euro pe hărţile de inundaţii, dar nu ştiu să le citească

×
Parteneri
Cutremurător! Previziuni pentru 2023, de la 'călătorul în timp'
x close