Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Agriculturii: ”Se lucrează pe canalele de irigații din toată țara!”

Ministrul Agriculturii: ”Se lucrează pe canalele de irigații din toată țara!”

Ministrul Agriculturii, Florin Brabu, a anunțat că se lucrează pe canalele de irigații din toată țara. Lucrările vor fi finalizate anul acesta, a mai precizat ministrul.

Ministrul Agriculturii: ”Se lucrează pe canalele de irigații din toată țara!”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    02 Apr 2024   •   15:20

”Se lucrează pe canalele de irigații din toată țara! 

Lucrările de investiții de la Amenajarea de Irigații Carasu CDMN/PAMN Sud, din județul Constanța sunt în plină desfășurare și conform graficului.

Cu o stație de pompare retehnologizată și pe canale reabilitate, fermierii din zonă vor putea iriga aproximativ 600 de hectare. Investiția are o valoare de 12.500.000 lei și va fi finalizată în acest an!

Ne-am luat angajamentul că vom moderniza și vom reporni sistemele de irigații din România și lucrăm la îndeplinirea acestui obiectiv care înseamnă dezvoltarea agriculturii românești!”, a transmis ministrul Agriculturii, Florin Barbu, într-o postare făcută pe Facebook.

SE LUCREAZĂ PE CANALELE DE IRIGAȚII DIN TOATĂ ȚARA❗️ ?️ Lucrările de investiții de la Amenajarea de Irigații Carasu CDMN/PAMN Sud, din județul Constanța sunt în plină desfășurare și conform graficului. Cu o stație de pompare retehnologizată și pe canale reabilitate, fermierii din zonă vor putea iriga aproximativ 600 de hectare. Investiția are o valoare de 12.500.000 lei și va finalizată în acest an! ?Ne-am luat angajamentul că vom moderniza și vom reporni sistemele de irigații din România și lucrăm la îndeplinirea acestui obiectiv care înseamnă dezvoltarea agriculturii românești!

Publicată de Florin Barbu pe Marţi, 2 aprilie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Florin Barbu ministrul Agriculturii
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close