Antena 3 CNN Actualitate Pilotul avionului prăbușit la Fetești a murit. Ministrul Apărării, mesaj după tragedia de la Baza Aeriană 86: ”L-am pierdut! Dumnezeu să îl odihnească”

Pilotul avionului prăbușit la Fetești a murit. Ministrul Apărării, mesaj după tragedia de la Baza Aeriană 86: ”L-am pierdut! Dumnezeu să îl odihnească”

Pilotul avionului prăbușit la Fetești a murit. Ministrul Apărării, mesaj după tragedia de la Baza Aeriană 86:  ”L-am pierdut! Dumnezeu să îl odihnească”
07 Iul 2018   •   15:07

Ministrul Apărării a postat un mesja emoționant pe o rețea de socializare, după ce pilotul unui avion Mig 21 Lancer, care participa la mitingul aerian organizat cu prilejul Zilei Porţilor deschise de la Baza Aeriană Borcea, a murit.

”L-am pierdut astazi pe locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbușita la Fetești.

Ofițerul era în vârstă de 36 de ani și îndeplinea funcția de pilot-șef în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă, Baza 86 Aeriană Fetești.

Aeronava pilotată de locotenent-comandorul Florin Rotaru s-a prăbușit sâmbătă, 7 iulie, în jurul orei 13.30, după un zbor executat în cadrul unui miting aerian organizat la Baza 86 Aeriană.

Cuvintele sunt prea sarace pentru a descrie durerea pe care aceasta pierdere cumplita o provoaca Armatei Romaniei.

Condoleanțe familiei îndoliate.

Dummezeu sa il odihneasca in pace!”, a scris Fifor pe pagina personala de Facebook.

×
Subiecte în articol: ministrul Apararii mesaj tragedie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close