Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Apărării Naţionale susține un demers de evaluare și eficientizare a structurilor MApN

Ministrul Apărării Naţionale susține un demers de evaluare și eficientizare a structurilor MApN

Ministrul Apărării Naţionale susține un demers de evaluare și eficientizare a structurilor MApN
08 Iun 2019   •   15:08

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș susține un proces de evaluare și eficientizare a structurilor Ministerului Apărării Naționale, conform unui comunicat de presă.

„Gabriel Leș a demarat în perioada curentă un amplu proces de evaluare a activității diferitelor structuri ale MApN, ce vizează eficientizarea activității instituției și prevenirea sincopelor.

Rezultatele preliminare evocă necesitatea relansării și reenergizării managementului departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul Apărării Naționale a decis ca oportună eliberarea din funcție a dlui Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului.

Decizia politică de acordare a 2% din PIB pentru apărare trebuie sa fie transpusă într-o manieră dinamică la nivelul structurii ce gestionează programele de înzestrare”, anunță comunicatul transmis.

×
Subiecte în articol: MApN
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close