Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, reacţie după prăbușirea elicopterului IAR 330-Puma: "O zi tristă pentru familia Armatei Române"

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, reacţie după prăbușirea elicopterului IAR 330-Puma: "O zi tristă pentru familia Armatei Române"

"Astăzi este o zi tristă pentru familia Armatei Române", spune ministrul Apărării, Vasile Dîncu după prăbușirea elicopterului IAR 330-Puma în zona localității Gura Dobrogei, la aproximativ 11 km de aerodrom.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, reacţie după prăbușirea elicopterului IAR 330-Puma: "O zi tristă pentru familia Armatei Române"
Sursa foto: hepta
de Claudia Popovici    |    02 Mar 2022   •   22:56

"Astăzi este o zi tristă pentru familia Armatei Române.

Cei cinci membri ai echipajului elicopterului IAR 330-Puma, aflat în misiune de căutare-salvare pentru aeronava MiG 21 LanceR, au fost găsiți decedați în zona localității Gura Dobrogei, la aproximativ 11 km de aerodrom.

Transmit condoleanțe familiilor îndurerate. Dumnezeu să îi odihnească în pace.

În continuare se desfășoară misiuni de căutare a pilotului aeronavei MiG 21 LanceR", a transmis Ministrul Apărării, Vasile Dîncu pe pagina sa de socializare.

Primele imagini de la locul prăbușirii elicopterului IAR 330-Puma

Elicopterul IAR 330-Puma, care a decolat, miercuri, 2 martie, în jurul orei 20.21, în misiune de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 LanceR, și a pierdut legătura radio cu turnul de control, a fost găsit prăbușit.

Din păcate, toți ce 5 militari de la bordul elicopterului care căuta MIG-ul dispărut de pe radar în județul Constanța au murit.

Antena 3 a difuzat, miercuri seară, primele imagini de la locul prăbușirii elicopterului. Aparatul de zbor s-a prăbușit chiar lângă Mănăstirea Sf. Dionisie de lângă Gura Dobrogei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close