Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Berca: MAI este cel mai important minister din Guvernul României. Oamenii nu se uită cu simpatie la guvernanţi

Ministrul Berca: MAI este cel mai important minister din Guvernul României. Oamenii nu se uită cu simpatie la guvernanţi

Ministrul Berca: MAI este cel mai important minister din Guvernul României. Oamenii nu se uită cu simpatie la guvernanţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Feb 2012   •   10:13

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat în cadrul ceremoniei de instalare în funcţie, că, în opinia sa, MAI este cel mai important minister din Guvernul României, informează Mediafax. Proaspătul membru al cabinetului Ungureanu a pledat, la instalarea în funcţie, pentru stabilitatea angajaţilor şi pentru restabilirea încrederii populaţiei în aceştia.
   
"Este momentul să ne demonstrăm că Ministerul Administraţiei şi Internelor este chintesenţa administaţiei publice româneşti. Trebuie să dăm fiecărui angajat al acestui minister încredere, stabilitate şi atunci când condiţiile economine o vor permite, să reuşim să le dăm şi acele elemente financiare care dă această stabilitate tuturur celor care lucrează în MAI, şi mă refer la reprezentanţii din toate comunele, oraşele, administraţiei României în general", a spus Berca, adăugâmd că este o onoare să reprezeinte MAI.
   
Noul ministru a spus că este important să se lucreze în echipă, dar şi că nu va face concesii. Demnitarul a subliniat că este nevoie de mentalităţi noi, de comunicare, de stabilitate.
   
Berca a declarat că,  în cadrul diverselor funcţii deţinute, a mai lucrat cu o parte din reprezentanţii MAI, iar cu cealaltă parte va lucra de acum încolo.
   
Berca a făcut referire la faptul că Igaş a susţinut că este o perioadă grea pentru România, noul ministru precizând că oamenii nu se uită cu simpatie către guvernanţi din cauza măsurilor, dar că acestea era necesare şi că au adus stabilitate.
 

 



×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close