Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Culturii, mesaj de Ziua Libertăţii Presei: "Respect și admirație pentru acești oameni care au o vocație și nu un serviciu"

Ministrul Culturii, mesaj de Ziua Libertăţii Presei: "Respect și admirație pentru acești oameni care au o vocație și nu un serviciu"

Ministrul Culturii celebrează alături de jurnalişti Ziua Libertăţii Presei. Lucian Romaşcanu a transmis un mesaj de apreciere pentru cei care "muncesc în slujba adevărului".

Ministrul Culturii, mesaj de Ziua Libertăţii Presei: "Respect și admirație pentru acești oameni care au o vocație și nu un serviciu"
de Alexandra Dima    |    03 Mai 2022   •   11:43

Ministrul Culturii, el însuşi cu o activitate îndelungată în managementul de presă, a urat "La Mulţi Ani!" jurnaliştilor români cu ocazia Ziua Libertăţii Presei. 

"O instituție fundamentală a democrației își sărbătorește astăzi, simbolic, ziua sa. Este un nou prilej de a aduce în conștiința tuturor, oameni politici, guvernanți sau simpli cetățeni că o mare parte din binele nostru colectiv este datorat celor ce, zi sau noapte, muncesc în slujba adevărului.", a scris Lucian Roma;canu pe pagina sa de Facebook.

El a mai precizat că în cei 20 de ani în care a muncit în diverse poziții în managementul de presă, a construit o relație de "respect și admirație pentru acești oameni care au o vocație și nu un serviciu".

"Datoria societății este să le asigure un mediu deschis în care să lucreze în deplină libertate de conștiință iar datoria presei este să aibă un singur reper, adevărul", a concluzionat Romaşcanu.

×
Subiecte în articol: ministrul Culturii Lucian Romașcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close