Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Culturii caută noi modalități de a atrage populația către vaccinare: ”Ne gândim la o caravană cu vedete”

Ministrul Culturii caută noi modalități de a atrage populația către vaccinare: ”Ne gândim la o caravană cu vedete”

Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu a declarat astăzi că se caută noi strategii pentru a convinge populația din orașele mici și din zonele rurale să se vaccineze împotriva COVID-19 și că organizarea unei caravane cu vedete este o idee care se analizează în acest moment.

Ministrul Culturii caută noi modalități de a atrage populația către vaccinare: ”Ne gândim la o caravană cu vedete”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    27 Iun 2021   •   17:45

”Campaniile de vaccinare în instituțiile culturale nu s-au oprit, vom continua, problema este de cerere. Lumea nu mai este atât de interesată, cei care au fost deja s-au vaccinat, iar acum ne raportăm la numărul celor care solicită, dar cifrele ne arată o scădere a interesului. Atunci, trebuie să intervenim și să fim activi”, a afirmat Bogdan Gheorghiu, la B1 TV.

Ministrul a adăugat că „încercăm să fim inventivi, să venim cu ceva nou, ca lumea să fie interesată” și că evenimente precum cel de la Biblioteca Națională din București „nu targetează segmentul de public cu cea mai mică rată de vaccinare”.

„Am discutat cu Valeriu Gheorghiță. Noi ne gândim la o caravană care să aibă vedete cu priză în zona targetată și să aibă un traseu prin zonele cu o rată de vaccinare mai slabă, pe care să o îmbunătățim.”, a mai spus ministrul Culturii.

 

×
Subiecte în articol: ministrul Culturii vaccinare
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close