Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Finanţe, despre proteste: Angajaţii care nu sunt la serviciu nu vor fi plătiţi (VIDEO)

Ministrul de Finanţe, despre proteste: Angajaţii care nu sunt la serviciu nu vor fi plătiţi (VIDEO)

Ministrul de Finanţe, despre proteste: Angajaţii care nu sunt la serviciu nu vor fi plătiţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto; Mediafax
14 Oct 2010   •   12:22

Protestatarii care nu respectă legea vor suporta consecinţele şi angajaţii care nu sunt la serviciu nu vor fi plătiţi, a avertizat ministrul Finaţelor, după discuţia cu Emil Boc. Gheorghe Ialomiţianu a mai declarat că, deşi protestul legat de neplata stimulentelor este ilegal, va discuta cu liderii de sindicat pentru a identifica soluţii care să permita plata "echitabila" a angajaţilor.

Trimiteţi imagini cu protestele la adresa de e-mail site@antena3.ro sau încărcaţi-le pe www.videonews.ro

"Am găsit soluţii şi vom îmbunătăţi colectarea astfel încât colegii să poata fi platiţi echitabil, inclusiv stimulente. O să discut cu liderii de sindicat, chiar dacă aceasta actiune e ilegală", a declarat ministrul la intrarea in minister.

Ialomitianu i-a atenţionat însă pe manifestanţi că "cei care nu repsectă legea vor suporta consecinţele" şi "cine nu e la serviciu nu va fi plătit". "Eu nu am luat la cunoştinţă că e un protest legal, el a fost un protest spontan, văd ca greva continuă iar legea spune altceva", a afirmat ministrul Finantelor.

Angajaţii din Ministerul de Finanţe au declanşat protestul, pentru că nu şi-au mai primit stimulentele de două luni. Oamenii se plâng că nu mai au cu ce să trăiască, pentru că veniturile s-au redus drastic. De altfel, potrivit oficialilor din minister, după tăieri, salariile personalului de la Finanţe au ajuns cele mai mici din sistem.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: gheorghe ialomitianu protest salarii
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close