Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Interne infirmă o eventuală implicare în accidentul lui Daniel Chițoiu: „A cununat-o pe fiica mea în 2012. Drumurile noastre politice s-au despărțit”

Ministrul de Interne infirmă o eventuală implicare în accidentul lui Daniel Chițoiu: „A cununat-o pe fiica mea în 2012. Drumurile noastre politice s-au despărțit”

Marcel Vela, ministrul de Interne, a confirmat în exclusivitate la Antena 3, că Daniel Chițoiu, secretarul general ALDE, care a fost implicat în accidentul de pe DN7, este nașul de cununie al fiicei sale. De asemenea, Marcel Vela a declarat că nu ar face niciun compromis pentru ca fostul ministru al Economiei să scape basma curată.

Ministrul de Interne infirmă o eventuală implicare în accidentul lui Daniel Chițoiu: „A cununat-o pe fiica mea în 2012. Drumurile noastre politice s-au despărțit”
Sursa foto: foto- Agerpres
27 Dec 2019   •   13:51

Ministrul Marcela Vela infirmă controversele din spațiul public potrivit cărora ar fi  intervenit în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu.

Acesta ar fi fost acuzat că ar fi intervenit pentru o posibilă mușamalizare a dosarului din Argeș, ținând cont de faptul că Daniel Chițoiu este nașul de cununie al fiicei sale.

„Într-adevăr, domnul Daniel Chițoiu a cununat-o pe fiica mea în anul 2012, când eram colegi în PNL. După care, drumurile noastre politice s-au despărțit. Eu am rămas în PNL, domnia sa a mers spre ALDE, ca să clarificăm colegialitatea politică.  Eu sunt ministru de aproape două luni și am dovedit că sunt un ministru normal. Nu știu ce intervenții au făcut alți miniștri în cazuri de asemenea natură, eu vă spun că nu fac nicio intervenție pentru nimeni, absolut nimeni din trei motive: De moralitate și corectitudine. Nu se face așa ceva. Dacă vrei să fii ministru normal, nu faci așa ceva și nici nu este corect. Juridic: Motivul juridic ține de faptul că acest dosar este instrumentat de un procuror. Motiv tehnic: Este imposibil ca un ministru să intervină la specialiștii tehnici care fac expertiza”, a declarat ministrul Marcel Vela, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Nu există nicio suspiciune cu privire la acest lucru. Prima măsură pe care am luat-o a fost să îi ”dezleg” pe toți polițiștii de toate obligațiile politice, rugându-i să fie serioși și să-și facă datoria pentru țară”, a mai subliniat ministrul.

Citește Și Mărturia femeii rănite în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Daniel Chițoiu: Cine ar fi produs de fapt accidentul

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost adus, joi seara, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, el prezentând un traumatism toracic suferit în urma unui accident rutier.


×
Subiecte în articol: Marcel Vela Daniel Chitoiu
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close