Antena 3 Actualitate Ministrul de Interne, măsuri de ultimă oră luate din cauza condițiilor meteo periculoase

Ministrul de Interne, măsuri de ultimă oră luate din cauza condițiilor meteo periculoase

22 Mar 2018   •   15:20
Ministrul de Interne, măsuri de ultimă oră luate din cauza condițiilor meteo periculoase
Sursa foto: foto- captura Antena 3

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a făcut declarații despre măsurile luate pentru a proteja cetățenii de condițiile meteo periculoase. 

"Un alt aspect important pe care vreau să-l menționez. La ultimul episod de iarnă, care a vizat întreaga zonă a Balcanilor, au fost probleme și în Bulgaria și implicit au fost câteva zile în care circulația trenurilor a fost oprită temporar. Știți foarte bine că ulterior, când s-a ridicat această restricție, s-au creat aglomerări în punctele de trecere a frontierei. Aș vrea să fiți în legătură permanentă cu autoritățile bulgare pentru a anunța din timp dacă se vor impune astfel de măsuri și acum. De asemenea, Poliția Română, pe parcursul derulării întregului fenomen meteo periculos să schimbe rapid informații pentru închiderea preventivă a drumurilor care devin periculoase. Eu le recomand cetățenilor să asculte și să respecte indicațiile autorităților, să nu se aventureze pe drumuri închise din cauza viscolului sau a zăpezilor pentru că intervențiile pentru salvarea lor limitează aria de acțiune a forțelor care intervin și pun în pericol viața salvatorilor", a spus Carmen Dan. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close