Antena 3 Actualitate Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, şi-a anunţat demisia din Guvern

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, şi-a anunţat demisia din Guvern

13 Dec 2014   •   16:00
Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, şi-a anunţat demisia din Guvern
Sursa foto: Foto: Agerpres

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, şi-a anunţat demisia din Guvern, sâmbătă după-amiază, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în condiţiile în care portofoliul pe care îl deţine ar urma să nu se mai regăsească în noul Cabinet Ponta.

 "Am discutat astăzi cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmează. Mi-a comunicat că îşi doreşte un nou concept: lipirea, din nou, a Departamentului pentru Energie la Ministerul Economiei şi numirea unui ministru politic", a scris Răzvan Nicolescu pe Facebook.

El a arătat că i-a mulţumit lui Ponta pentru că i-a dat şansa să facă ceva pentru România în ultimele 10 luni şi i-a comunicatcă nu îl interesează nicio altă funcţie publică în România.

"I-am mulţumit pentru că mi-a dat şansa să fac ceva pentru România în aceste 10 luni. I-am comunicat că nu mă interesează nici o altă funcţie publică în România şi l-am rugat să continue reformele începute în energie", a mai scris Nicolescu.

Citeşte şi:

Cine PLEACĂ şi cine VINE în guvernul Ponta 4. Vezi toate scenariile de la Bursa ZvonurilorAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close