Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Economiei a plecat la mare cu trenul: "Este curat, sigur și cu toate locurile ocupate"

Ministrul Economiei a plecat la mare cu trenul: "Este curat, sigur și cu toate locurile ocupate"

Ministrul Economiei a anunțat în această seară că a plecat cu trenul la Constanța. Acesta va fi pe litoral alături de inspectorii ANPC.

Ministrul Economiei a plecat la mare cu trenul: "Este curat, sigur și cu toate locurile ocupate"
Sursa foto: Facebook | Stefan Radu Oprea
de Ioana Mircea    |    30 Iun 2023   •   22:35

 Ministrul Economiei, Radu Ștefan Oprea, a transmis în această seară, că a plecat cu trenul la Constanța.

"Trenul reprezintă o opțiune foarte bună atunci când alegi ca destinație litoralul românesc. Un tren interregio din Gara de Nord București ajunge la Constanța în mai puțin de două ore și jumătate”, a spus ministrul Economiei.

Acesta adaugă că astăzi, pentru că se fac lucrări de întreținere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu mașina este mai mare, astfel că a ales trenul, care este „curat, sigur și cu toate locurile ocupate”.

El a susținut că viteza trenului este de 150 km/oră. Radu Ștefan Oprea va fi mâine la comandamentul litoral al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor pentru a vedea litoralul românesc cu ochii celor care controlează și ca avea întâlniri cu operatorii din turism, potrivit Mediafax.

Citește și: Ministrul Economiei anunță ce alimente vor avea prețuri reduse și cât vor costa după "limitarea adaosului comercial"

×
Subiecte în articol: ministrul Economiei Constanța
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close