Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Educației, despre cazul elevei care a fost tunsă în clasă: „Există reguli ca profesoara să primească sancțiunea pe care o merită”

Ministrul Educației, despre cazul elevei care a fost tunsă în clasă: „Există reguli ca profesoara să primească sancțiunea pe care o merită”

Ministrul Educației, despre cazul elevei care a fost tunsă în clasă: „Există reguli ca profesoara să primească sancțiunea pe care o merită”
de S.T.    |    17 Apr 2019   •   09:20

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, marți seară, referitor la cazul elevei din Carei, județul Satu Mare, care și-a decolorat șuvițe din păr și a fost pusă de o profesoară să se tundă în fața clasei, că există suficiente reguli ca aceasta să fie sancționată.

„Acolo trebuie să facă o anchetă direcţia şcolii, inspectoratul şcolar şi probabil, dacă concluzia este asta, probabil asta o să se întâmple. Când îmbraci odată haina acestei meserii, rigorile trebuie să ţi le asumi. (...) Întotodeauna când mergi la şcoală, şi ea are rigori şi o ţinută adecvată, se duce să înveţe, nu cred că e vârsta de suviţe. În acelaşi timp are doi părinţi care trebuie să judece şi să-i permită ce e pentru vârsta ei. Nu ar fi ajuns profesoara să facă ce a făcut, aici sunt greşeli care se repetă în cascadă. Nu trebuia să se întâmple aşa. Eu pot să vă spun ce trebuia să facă doamna dirigintă. Să îi cheme pe părinţi la şcoală, să stea de vorba cu fetiţa. Nu să bage foarfeca în părul fetei(...). Există suficiente reguli ca doamna să primească şi dânsa sancţiunea pe care o merită”, a declarat Ecaterina Andronescu, la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: ministrul educatiei eleva reguli profesoara
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close