x close

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu: „Nu înțeleg de ce trebuie să asociem consultarea poporului cu un vot care are o miză electorală”

08 Apr 2019   •   19:54
Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu: „Nu înțeleg de ce trebuie să asociem consultarea poporului cu un vot care are o miză electorală” foto: captura Antena 3

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a dezvăluit la Antena 3 ce va pe data de 26 mai, în ziua alegerilor europarlamantare și, totodată, a referendumului anunțat de președintele Klaus Iohannis. 

„Merg la vot, nu am lipsit niciodată și cred că e o datorie a fiecărui cetățean. Ceea ce nu înțeleg e de ce trebuie să asociem consultarea poporului cu un vot care are, fără îndoială, o miză electorală. Prezența reprezentanților noștri în Parlamentul European e un lucru important și cred că merită să ne ocupăm special de acest subiect. Acolo se iau o mulțime de decizii care trec dincolo de deciziile pe care Parlamentul României le poate lua și cred că e important să alocăm toată atenția. Merg să votez pentru europarlamentare”, a spus Ecaterina Andronescu în emisiunea „Punctul de Întâlnire”.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati