Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Eugen Nicolăescu l-a numit pe Raed Arafat secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

Ministrul Eugen Nicolăescu l-a numit pe Raed Arafat secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

Ministrul Eugen Nicolăescu l-a numit pe Raed Arafat secretar de stat în Ministerul Sănătăţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    22 Dec 2012   •   13:18

Noul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, l-a numit, sâmbătă, în funcţia de secretar de stat şi prim-adjunct al ministrului pe Raed Arafat, preluând de la acesta prerogativele ministeriale.
   
Vineri, Eugen Nicolăescu, propus pentru portofoliul Sănătăţii, a declarat în cadrul audierii de la Parlament, că are ca priorităţi numirea lui Raed Arafat în funcţia de secretar de stat şi prim-adjunct al ministrului, dar şi repornirea producţiei la Institutul Cantacuzino.
   
Sâmbătă, la instalarea sa ca ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu a declarat presei că l-a numit pe Raed Arafat, aşa cum a promis, secretar de stat şi prim-adjunct al ministrului şi că până pe 10 ianuarie vor trebui finalizate discuţiile cu Ministerul Finanţelor privind bugetul.

Totodată, ministrul a vorbit de demersuri pentru alocarea sumei necesare finalizării lucrărilor la Institutul Cantacuzino şi repornirii producţiei de vaccinuri.
       
În opinia lui Nicolăescu, acesta va fi cel mai greu mandat, pentru că "aşteptările populaţiei sunt imense, oamenii vor o schimbare reală".

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close