Antena 3 CNN Actualitate Ministrul-fermier Fuia: Mă sui cu plăcere pe tractor când am timp

Ministrul-fermier Fuia: Mă sui cu plăcere pe tractor când am timp

Ministrul-fermier Fuia: Mă sui cu plăcere pe tractor când am timp
Sursa foto: Foto: johndeeredistributor.ro
de M.Z.    |    09 Feb 2012   •   09:31

Ministrul desemnat la portofoliul Agriculturii, Stelian Fuia, a spus, miercuri, că este fermier şi că, de cât ori are timp, se suie cu plăcere în tractor, informează Mediafax. Deputatul a recunoscut că urcă pe tractor de câteva ori pe an, la ferma sa din zona Călăraşi.

De asemenea, Fuia a mai spus că a consumat produse modificate genetic şi face acest lucru atâta vreme cât acestea respectă condiţiile legale.

Stelian Fuia, avizat de comisiile de specialtate ale Parlamentului pentru conducerea Ministerului Agriculturii, este deputat şi preşedinte al PDL Călăraşi, iar anul trecut declara că trebuie să punem punct concepţiei că munca în agricultură este un fel de pedeapsă pentru cine a picat BAC-ul, iar deştepţii stau la birou, la oraş.

Potrivit declaraţiei de avere din iunie 2011, Fuia are un teren agricol de 50 de hectare în Fundulea, cumpărat în 2005, precum şi un teren intravilan de peste 2.000 de metri pătraţi, în aceeaşi localitate.

În plus, deputatul are o casă cu o suprafaţă de 150 de metri pătraţi în Fundulea, cumpărată în 1990, şi un apartament de 65 de metri pătraţi în Bucureşti.

Stelian Fuia este asociat unic la SC Synchem Agroindusries, fiind, totodată, acţionar la SC Procera Biofuels şi la SC Fuia Management şi Investments.

Ministrul desemnat pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Stelian Fuia, a declarat, miercuri, că va face un proces de evaluare a personalului din minister în urma căruia, mai mult ca sigur, unii dintre angajaţi vor pleca.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close