Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Finanțelor, acuzat că joacă alba-neagra cu declarațiile fiscale

Ministrul Finanțelor, acuzat că joacă alba-neagra cu declarațiile fiscale

Ministerul de Finanţe joacă alba-neagra cu declarațiile fiscale. Pe 16 martie, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a promis că amână termenul de depunere a declaraților fiscale de pe 25 martie până pe 25 aprilie.

Ministrul Finanțelor, acuzat că joacă alba-neagra cu declarațiile fiscale
Sursa foto: Gov.ro
21 Mar 2020   •   15:38

Numai că între timp, ministrul s-a răzgândit şi anunţă că "s-a decis renunțarea la propunerea de prorogare a termenului de depunere a declarațiilor". Este o lovitură puternică pentru firmele din România, care între timp s-au concentrat pe supraviețuire, nu pe raportări contabile.

„Pe 16 martie, ministrul Finanțelor a declarat ca termenul de 25 ale lunii martie se amână. Ăachet de masuri criticat pentru că era prea puțin. Statele străine pompează sute de miliarde de euro și dolari, noi faceam o banală amânare de termen. Ieri deja începea să se vada în OUG că nu se regăsește amânarea. L-am interpelat pe Cîțu, n-a răspuns. Azi în OUG publicată în MO, s-au răzgândit. Avem grijă de sănătatea noastră, însa prioritatea imdiat următoare e să nu ne prăbușim economic. Un milion de șomeri. Deja 200 de mii de contracte suspendate. Nu vreau să scăpăm de boală și să dăm de o recesiune economică care să producă pagube la fel de mari”, a declarat Claudiu Năsui, parlamentar USR.

 

 

×
Subiecte în articol: ministrul finantelor
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close