Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Finanţelor critică Guvernul Cioloș pentru modul în care a gestionat bugetul țării. ”Au spus o minciună grosolană”

Ministrul Finanţelor critică Guvernul Cioloș pentru modul în care a gestionat bugetul țării. ”Au spus o minciună grosolană”

Ministrul Finanţelor critică Guvernul Cioloș pentru modul în care a gestionat bugetul țării. ”Au spus o minciună grosolană”
Sursa foto: Foto. gov.ro
10 Ian 2017   •   11:19

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, critică Guvernul Cioloş pentru modul în care a gestionat bugetul ţării. Viorel Ștefan spune că este pentru prima data când veniturile bugetare au scăzut atât de mult.

Ministrul Viorel Ștefan a acuzat că a fost o “minciună grosolană” a guvernului Cioloș care spunea că țara merge bine și a spus că anul trecut ar fi trebuit să fie făcute rectificări negative, nu pozitive.

În plus, acesta a mai precizat că va respecta la vigulă programul de guvernare.

Liviu Dragnea cere comisiilor reunite de buget-finanţe să ancheteze dispariţia celor 10 miliarde de lei de la buget. Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului se reunesc în scurt timp pentru a stabili programul comisiilor. Dragnea îl acuză pe Dacian Cioloş de dispariţia banilor.

×
Subiecte în articol: ministrul finantelor Dacian Cioloş
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close