Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Finanțelor, despre buget: Mâine venim cu varianta finală

Ministrul Finanțelor, despre buget: Mâine venim cu varianta finală

Ministrul Finanțelor, despre buget: Mâine venim cu varianta finală
Sursa foto: Foto: captură Facebook/ Guvernul României
29 Ian 2019   •   18:31

Update: Ministrul de Finanțe a făcut declarații după discuția cu edilii din toată țara. Eugen Teodorovici susține că a fost o discuție utilă, iar varianta finală a bugetului va fi publicată miercuri.

 ”A fost o discuție constructivă. Au fsot făcute două propuneri pe care o să le analizăm. Mâine ieșim cu varianta finală a bugetului. Au fost mai multe propuneri prvind bugetul local. Noi nu avem o formulă propie de calculat. Totul la noi este transparent. În această discuție nu am discutat despre impactul bugetar. Noi nu am vorbit despre Mugur Isărescu astăzi”, a declarat Teodorovici.

Știrea inițială: Confruntare explozivă pe tema bugetului. 

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, discută cu primarul Capitalei dar şi cu alţi primari de municipii pe tema bugetului. 

Edilii au atacat deja Guvernul şi susţin că Executivul nu i-a consultat pe tema împărțirii banilor, în condițiile în care sunt zvonuri că ar urma să primească sume mai mici de la bugetul de stat.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marţi, că proiectul de buget pentru anul 2019 va fi publicat pe site pentru consultare publică, după discuţia pe care o va avea cu reprezentanţii structurilor asociative la nivel local, menţionând că deficitul va fi „undeva la 2,55%”.

×
Subiecte în articol: finante buget
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close