Antena 3 CNN Actualitate Ministrul ”Grindă”, declarație revoltătoare: Casa mea are puține dormitoare

Ministrul ”Grindă”, declarație revoltătoare: Casa mea are puține dormitoare

Ministrul Dezvoltării a făcut noi declarații revoltătoare despre celebra casă de 910 metri pătrați. Ion Ștefan susține că locuința nici nu are ”atât de multe dormitoare” și că nu e atât de mare precum s-a spus.

Ministrul ”Grindă”, declarație revoltătoare: Casa mea are puține dormitoare
Sursa foto: Foto: Facebook/Ion Ștefan
30 Ian 2020   •   17:57

”Nu, nu, nu. Nu e adevărat. Casa, și spre surprinderea mea , nu a fost niciodată prezentată în imagini. E foarte simplu să intrați pe Google, Predeal numărul 11, și vedeți despre ce este vorba. E simplu ca bună ziua. Este o casă mare, dar nu e de 910 metri pătrați.

Da, într-adevăr scrie 910 metri pătrați, s-a mers 910 și asta e situația. Mi-am asumat-o. Dar erau 910 mp, terenul, nu casa. Și, de aici…întreg tam-tam-ul. Și interviul cu grinda a fost luat acum doi ani și ceva. Eram undeva pe la Piatra Neamț, cu mașina, în vizită, și am primit un telefon. Eu răspund la toate telefoanele, nu am datorii la bănci, nu am credite și, ca atare, nu am pentru ce să mă ascund. Am răspuns. Ăla, domle, casa. Da, domle. Și într-adevăr exact, și acum repet, într-adevăr casa este mult prea mare pentru un tânăr așa cum eram eu atunci în anii 2000 când am construit-o.”, a spus Ion Ștefan.

×
Subiecte în articol: Ion Stefan ministrul grinda
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close