Antena 3 CNN Actualitate Ministrul ”Grindă”, nășit în afaceri de Gigi Kent

Ministrul ”Grindă”, nășit în afaceri de Gigi Kent

Ministrul ”Grindă”, nășit în afaceri de Gigi Kent
Sursa foto: Foto: Facebook/Ion Ștefan
01 Noi 2019   •   08:00

Ion Ştefan propus pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale, a recunoscut cu seninătate că a debutat în afaceri alături de celebrul Gigi Kent, implicat în devalizarea Credit Bank și în afaceri cu contrabandă, scrie cotidianul jurnalul. 

Declaraţia lui Ion Ştefan a apărut într-un interviu acordat în martie 2016, pentru o publicaţie românească din diaspora.
 
Decid astfel să fac o societate cu fratele meu. O societate care va lucra pentru Gigi Kent, faimos la acea vreme. La cei 26 de ani ai mei eram printre cei mai tineri dar nu am avut probleme de nici un fel, mai ales că ieșise scandalul „contrabanda la Vama Focșani" în care fusese implicat și Gigi Kent,.

Ion Ştefan l-a avut ca asociat, în cadrul firmei Balcanica Prod, pe fostul șef al Vămii Focșani, Dumitru Marica. Acesta tocmai ispăşise o condamnare de la patru ani de închisoare, pentru contrabandă. 

În 2014 compania pe care o conduc, Balcanica Prod, a fost premiată printre primele zece companii din Moldova. 11,9% din TVA încasat în județul Vrancea este plătiti de firma Balcanica Prod, adică 12.700.000 lei, se lăuda Ion Ştefan în interviul din 2016.
 
Întreaga poveste a afacerilor de succes ale ministrului propus pentru dezvoltare, împreună cu contrabandişti celebri, le aflaţi din ediţia de astăzi a cotidianului jurnalul. 
 

×
Subiecte în articol: ministru
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close