Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Igaş, la „periferia“ Pieţei Universităţii: Încet, încet toţi cei care au greşit vor plăti

Ministrul Igaş, la „periferia“ Pieţei Universităţii: Încet, încet toţi cei care au greşit vor plăti

Ministrul Igaş, la „periferia“ Pieţei Universităţii: Încet, încet toţi cei care au greşit vor plăti
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Ian 2012   •   23:41

„Încet, încet toţi cei care au greşit vor plăti. Este normal să fie aşa“, a declarat, miercuri seară, ministrul de Interne, Traian Igaş, la „periferia“ Pieţei Universităţii, în faţa hotelului Intercontinental.

Igaş a adăugat că „este regretabil ceea ce s-a întâmplat“ în zilele de proteste de până acum şi că îşi doreşte „să nu mai avem evenimente la fel cu cele de duminică seară“.

Totodată, ministrul Igaş a declarat că şi spiritual, şi în calitatea pe care o are poate fi alături de manifestanţii din Piaţa Universităţii, afirmând că la momentul revoluţiei din 1989 a protestat şi el în stradă.
   
"A te manifesta şi a-ţi expune motivele sufleteşti pe care le ai nu este rău. Sunt unul dintre cei care în '89 a protestat în stradă. Nu sunt de acord cu huliganii care provocă panică, haos", a afirmat Traian Igaş.
   
Totodată, Igaş a spus că nu este de acord cu ce au făcut unii dintre protestatari, ministrul făcât apel la respectarea legii.

Un protestatar a găsit ocaza să îi reproşeze ministrului Igaş că nu are cu ce să-şi hrănească cei patru copii. Ca răspuns, demnitarul l-a invitat la minister pentru a discuta "când vrea el", spunându-i totodată că nu e uşor pentru foarte mulţi oameni.

 



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close