Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Justiției, mesaj către DNA înaintea alegerilor: "Îmi doresc să ignorați zgomotul de fond"

Ministrul Justiției, mesaj către DNA înaintea alegerilor: "Îmi doresc să ignorați zgomotul de fond"

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, le-a transmis un mesaj procurorilor anticorupție, avertizându-i asupra "zgomotului de fond" din anul electoral 2024.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Feb 2024   •   14:11

Românii vor fi chemați să voteze de patru ori în cinci runde de alegeri: pe 9 iunie, la europarlamentare și locale, pe 8 decembrie, la scrutinul parlamentar, și în luna septembrie, de două ori, în cele două tururi devansate ale alegerilor pentru Președinția României.

"Suntem la începutul unui an foarte important pentru societatea noastră, un an care va fi marcat de toate tipurile de alegeri posibile cu foarte multe provocări. Ce îmi doresc de la instituția dvs?

Îmi doresc să gestionați anul 2024 ca o instituție de elită, îmi doresc să ignorați zgomotul de fond care va fi destul de puternic", le-a spus Alina Gorghiu procurorilor DNA, la prezentarea raportului de activitate al acestei instituții.

Calitatea dosarelor întocmite de DNA este foarte importantă, a subliniat ministrul Justiției.

"Nu vă cer doar să vă faceți datoria, ci vă rog să faceți performanță, iar performanța, în opinia mea, nu are la bază, neapărat sau exclusiv, criteriul cantitativ. În realizarea obiectivelor, cred că este foarte important să urmăriți calitatea dosarelor, confirmată de soluții obținute în instanță", a adăugat ea.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close