Antena 3 Actualitate Ministrul Justiţiei şi liderii CSM, discuţii la Ambasada SUA

Ministrul Justiţiei şi liderii CSM, discuţii la Ambasada SUA

09 Ian 2014   •   18:01
Ministrul Justiţiei şi liderii CSM, discuţii la Ambasada SUA
Sursa foto: Foto: Agerpres

Însărcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, s-a întâlnit, joi, cu ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, şi cu liderii CSM, a precizat misiunea diplomatică la Bucureşti, citată de Mediafax.
   
Ambasada SUA nu a oferit detalii referitoare la scopul întâlnirii.
   
Întrevederea are loc la scurt timp după ce Consiliul Superior al Magistraturii şi-a ales o nouă conducere.
   
Judecătorul Adrian Bordea a fost ales, luni, în funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, iar procurorul Gheorghe Muscalu este noul vicepreşedinte al CSM.
   
Discuţia de la Ambasada SUA are loc cu o zi înainte de vizita asistentului secretarului american de Stat, Victoria Nuland, la Bucureşti.
   
Asistentul secretarului american de Stat, Victoria Nuland, are în programul vizitei la Bucureşti, până la această oră, întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu, la Cotroceni, şi cu ministrul de Externe, Titus Corlăţean.
   
Departamentul de Stat a anunţat, miercuri, că Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului american de Stat, va efectua o vizită în România în perioada 10-11 ianuarie, în cadrul unui turneu european.
  
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close