Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Justiției, Tudorel Toader, mesaj pentru avocații nemulțumiți: „Nu și-au precizat / reconsiderat poziția”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, mesaj pentru avocații nemulțumiți: „Nu și-au precizat / reconsiderat poziția”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, mesaj pentru avocații nemulțumiți: „Nu și-au precizat / reconsiderat poziția”
10 Feb 2019   •   16:59

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, le dă replica avocaților care vor să iasă în stradă pentru numărul mare de dosare pe care primesc din oficiu și cer practic onorarii mai mari. 

Tudorel Toader spune că le-a dat avocaților atâția bani cât le-au alocat instanțele. Ministrul spune că are toată disponibilitatea pentru dialog. 

„Simple precizări !

Înțelegând faptul că se apropie alegerile la avocați, înțelegând și faptul că unii au intrat în campanie, postez din nou mesajul din 23 noiembrie 2018, cu precizarea faptului că avocații nu și-au precizat/reconsiderat poziția !

Memoriul Uniunii Naționale a Barourilor din România și Răspunsul Ministerului Justiției privind plata onorarilor datorate avocaților pentru serviciile profesionale prestate în vederea asigurării asistenței judiciare a persoanelor defavorizate și persoanelor vulnerabile în cadrul sistemului de ajutor public judiciar.

Memoriul Uniunii Naționale a Barourilor din România poate fi descărcat aici si Răspunsul Ministerului Justiției poate fi descărcat aici”, a scris Tudorel Toader pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: mesaj ministrul Justitiei tudorel toader

În Gura Presei cu Mircea Badea | Luni-Joi, 24:00, Duminică, 23:00

Mircea Badea, despre aderarea României la Schengen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close