Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, transmite mulțumiri românilor pentru dragostea arătată militarilor

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, transmite mulțumiri românilor pentru dragostea arătată militarilor

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, transmite mulțumiri românilor pentru dragostea arătată militarilor
01 Dec 2016   •   11:58

Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, le transmite românilor mulţumiri, de Ziua Naţională, pentru dragostea arătată armatei şi militarilor. 

"Vă doresc dumneavoastră, tuturor românilor, sănătate, prosperitate şi împliniri. Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul constant pe care îl arătaţi armatei şi militarilor. Realizările noastre nu ar fi fost posibile fără susţinerea pe care ne-o dăruiţi cu atâta generozitate. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!", a scris Motoc pe Facebook. 

El subliniază în mesajul său că Ziua Naţională a României este ziua tuturor românilor, "a celor care sunt aici, acasă, în aceste locuri binecuvântate, ori purtaţi de viaţă şi destin peste graniţe, în toate colţurile lumii, dar şi a celor care au fost până acum, înaintaşii noştri care au clădit, cu tenacitate şi cu jertfă, ţara şi Naţiunea pe care le sărbătorim şi cinstim astăzi". 

Ministrul Apărării reaminteşte participarea românilor la evenimentele organizate în toată ţara la monumentele şi mormintele eroilor căzuţi în Primul Război Mondial, suită de manifestări grupate sub genericul Centenarului intrării României în Marele Război pentru Reîntregire. 

"Acesta este contextul în care organizăm şi Parada Naţională din acest an, de la Arcul de Triumf din Bucureşti. Mulţumesc celor 3.000 de români în uniforme militare care vor defila pe sub maiestuoasa arcadă, precum şi miilor de profesionişti din întregul sistem naţional de apărare şi din structurile autorităţilor locale care au sprijinit desfăşurarea unui eveniment de o asemenea complexitate. Mulţumirile şi gândurile mele de apreciere se îndreaptă şi către militarii care sărbătoresc Ziua Naţională în misiuni în teatrele de operaţii, unde reprezintă România cu cinste şi cu profesionalism", spune Motoc. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: mihnea motoc mesaj Armata Română
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close