Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii a fost certat de pensionarii veniţi în Bucureşti să protesteze

Ministrul Muncii a fost certat de pensionarii veniţi în Bucureşti să protesteze

Ministrul Muncii a fost certat de pensionarii veniţi în Bucureşti să protesteze
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Mar 2011   •   13:22

Ministrul Muncii, Ioan Botiş a fost certat de pensionarii veniţi în Bucureşti să protesteze faţă de sistemul de coplată şi de recalcularea pensiilor. Pensionarii i-au cerut ministrului să nu mai pună în aplicare măsuri de sărăcire a populaţiei.  

"Nu promit nimic, aşa cum nu promit de obicei mai multe decât se poate da în limita posibilităţilor, în limita a ceea ce poate oferi în prezent economia românească", a spus Botiş pensionarilor veniţi la sediul ministerului.

 
Zeci de pensionari protestează astăzi la sediul PDL, Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii, faţă de măsurile luate de guvern în cazul lor. La ora 11:00 a avut loc primul protest, la sediul PDL, unde pensionarii au stat o oră, după care au plecat spre Ministerul Muncii.

De la Ministerul Muncii, protestatarii vor pleca spre Ministerul Sănătăţii, unde vor sta până la 15:30.

Preşedintele Alianţei Europensionarilor din Galaţi, Cristea Toader, a declarat pentru Mediafax că pensionarii au venit pentru "că sunt bolnavi şi nu pot să se trateze la Viena".

"Îi cerem ministrului Cseke Attila să îşi dea demisia dacă nu rezolvă problema coplăţii. Altfel, vom veni în fiecare lună să protestăm la Bucureşti, pentru că nu mai putem suporta situaţia", a spus Cristea Toader.
 


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close