Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii anunţă că ştie cine este bărbatul care a ameninţat-o cu moartea: "Am informaţii..."

Ministrul Muncii anunţă că ştie cine este bărbatul care a ameninţat-o cu moartea: "Am informaţii..."

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susţine că are informaţii potrivit cărora pensionarul care a ameninţat-o cu moartea duminică, la conferinţa de presă, ar fi fost adus acolo de PSD. În ce priveşte solicitarea acestuia, de creştere a pensiilor, oficialul promite că aceste se vor mări.

Ministrul Muncii anunţă că ştie cine este bărbatul care a ameninţat-o cu moartea: "Am informaţii..."
de Denisa Nedelcu    |    06 Iul 2020   •   14:11

"Am informaţii din care rezultă că PSD Sector 6 este implicat în aducerea pensionarului la conferinţa de presă", a spus Violeta Alexandru, luni, potrivit libertatea.ro, despre bărbatul care a venit la conferinţa ei de presă şi a amineninţat-o cu moartea.

"Deşi m-a ameninţat cu moartea, era foarte agitat, şi am văzut că regretă ceea ce a spus, am discutat cu el. Imediat ce voi putea, dacă acceptă, voi programa o discuţie", a adăugat şefa de la Muncă.

Violeta Alexandru: Da, vor creşte pensiile

A fost scandal duminică, la conferința de presă a ministrului Muncii, Violeta Alexandru, acolo unde un pensionar a început să urle, să amenințe nervos şi a bruiat astfel declarațiile oficialului, strigând: "Mărește-mi pensia!", "Te omor cu mâna mea!".

Cât priveşte solicitarea acestuia, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus, luni, că va mări pensiile, dar nu a dat şi un procent, explicând că, mai întâi, vrea să discute cu echipa de la Ministerul de Finanţe. Ea a spus că nu vrea să arunce cifre mari şi, apoi, să taie din bani. "Nu am de gând să fiu populistă, să arunc cu procente, vreau să lucrez cu echipa Ministerului de Finanţe. Prin urmare, da, vor creşte pensiile", a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.
 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close