Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii: Deocamdată discutăm de o reducere pentru toţi (VIDEO)

Ministrul Muncii: Deocamdată discutăm de o reducere pentru toţi (VIDEO)

Ministrul Muncii: Deocamdată discutăm de o reducere pentru toţi (VIDEO)
18 Mai 2010   •   20:11

Reprezentanţii sindicatelor şi cei ai patronatelor s-au întâlnit, marţi după-aimază, cu ministrul Muncii, Mihai Şeitan, şi cu cel al Finanţelor, Sebastian Vlădescu. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului de Finanţe.

La finalul întrunirii, ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat că reducerile de salarii şi pensii pe care Guvernul intenţionează să le aplice se vor face unitar. Potrivit ministrului, în momentul de faţă încă se analizează anumite reduceri pentru categoriile sensibile, cum ar fi copiii sau persoanele cu handicap.

"Deocamdată discutăm de o reducere pentru toţi", a declarat Mihai Şeitan.



Întrebat dacă există posbilitatea ca FMI să nu ne acorde a patra tranşă din împrumut, ministrul a declarat că aceasta poate să fie cel mult întârziată.

"Fondul Monetar ne acordă acest împrumut fără doar şi poate. Poate puţin mai târziu decât trebuie, dar nu asta e problema", a spus Şeitan.

Măsurile anunţate de Guvern au scos în stradă, zilnic, sute de sindicalişti. Aproximativ 60.000 de oameni sunt aşteptaţi, miercuri, la un miting de amploare în Piaţa Victoriei din Capitală.


Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close