Antena 3 Actualitate Ministrul Muncii, despre "scandalul sparanghelului": Nu rezolvăm lucrurile prin izolare internațională

Ministrul Muncii, despre "scandalul sparanghelului": Nu rezolvăm lucrurile prin izolare internațională

20 Apr 2020   •   17:34
Ministrul Muncii, despre "scandalul sparanghelului": Nu rezolvăm lucrurile prin izolare internațională
Sursa foto: Facebook/ Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le-a transmis, luni, celor care critică decizia plecării muncitorilor români la cules de sparanghel în Germania, că izolarea internațională nu este o soluție pentru România.

"Criza a arătat că avem mult mai multe categorii vulnerabile și în disperată nevoie de ajutor decât era evident. Și că ajutorul pentru aceste categorii nu se rezumă la bani. Pentru mine, lipsa posibilității, astăzi, de a veni, de exemplu, în sprijinul familiilor monoparentale, în afara punerii la dispoziție a unor fonduri pentru a le suplimenta veniturile în această perioadă grea, a fost cea mai grea încercare. În condițiile în care nici din comunitate nu a venit un sprijin real.

Nu rezolvăm lucrurile prin izolare internațională. Cei care speculează starea de fapt pentru a sugera închiderea granițelor României sunt de-a dreptul periculoși. Da, măsuri de prevenție și protecție dar Nu izolare. Atenție la aceste discursuri, aparent prind bine, dar efectele lor sunt dezastruoase pe termen mediu și lung.

Vom pregăti, împreună, măsuri adaptate situației actuale și perspectivelor imediate", a scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close