Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii: Toţi copiii vor primi alocaţie

Ministrul Muncii: Toţi copiii vor primi alocaţie

Ministrul Muncii: Toţi copiii vor primi alocaţie
Sursa foto: Seitan
02 Mar 2010   •   22:50

Ministrul Muncii revine asupra declaraţiilor privind alocaţiile pentru copii. Toţi copiii vor primi banii de la stat, doar că cei provenind din familii cu venituri mici vor primi bani mai mulţi, spune Mihai Şeitan. Ministrul pretinde că a fost înţeles greşit, că de fapt n-a propus niciodată reducerea alocaţiilor. Şi totuşi, premierul Boc l-a certat pentru declaraţiile pe această temă şi chiar l-a ameninţat cu remanierea.

Alocaţia urmează să fie revăzută, să crească. Alocăm o sumă mai mare, pe lângă alocaţie, suplimentar, pentru cei din familiile care au venituri mici? a spus Şeitan.

Un anunţ care contrazice chiar propria declaraţie, dată în urmă cu două săptămâni, când spunea că alocaţiile nu vor mai fia cordate tuturor copiilor, decât de la un anumit plafon în jos..

Ministrul Muncii are veşti liniştitoare şi pentru pensionari.

?Anul acest banii se plătesc, există fondurile necesare, am obţinut şi cotele de împrumut de la FMI? a spus el.

Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, este însă de altă păreăre decât ministrul Muncii. La o întâlnire cu studenţii timişoreni, şeful BNR a vorbit de un deficit semnificativ în bugetul de pensii, care absoarbe toate resursele din bugetul centralizat.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii alocaţii pensii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close