Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu COVID-19. Anunţul a fost făcut chiar de ministru, care a precizat că îşi va continua activitatea chiar şi din izolare.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a infectat cu coronavirus
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Noi 2020   •   16:33

Violeta Alexandru a mai precizat că va fi activă pe contul de Facebook şi că va publica inclusiv informaţii despre campania electorală a PNL.

"Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului (...) Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat", a scris ministrul Muncii pe contul său de Facebook.

 

La începutul acestei luni, alţi doi miniştri PNL, al Transporturilor, Lucian Bode, şi al Economiei, Virgil Popescu, au fost testaţi pozitiv la infecţia cu COVID 19.

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru
Parteneri
STB anunță trasee modificate pe nouă linii, în weekend, în București
x close