Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Olguța Vasilescu: Poliţiştii nu vor mai beneficia de alte creşteri salariale

Ministrul Olguța Vasilescu: Poliţiştii nu vor mai beneficia de alte creşteri salariale

Ministrul Olguța Vasilescu: Poliţiştii nu vor mai beneficia de alte creşteri salariale
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    24 Mar 2017   •   11:04

Poliţiştii nu vor mai beneficia de alte creşteri salariale decât cele care au fost convenite săptâmâna trecută, chiar dacă au venit cu o nouă listă de revendicări, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, vineri, la Antena 3.

Ministrul Muncii a spus că este imposibil să mai găsească o altă soluţie pentru cererile sindicatelor din Poliţie, până nu va intra în vigoare lege salarizării unitare. 

”Au fost patru revendicări, s-au acceptat două, printre care sporuri la nivelul salariului minim pe economie. Asta e fost principala lor revendicare. Apoi, au vrut ca salariul de merit să se transfere cu patru luni mai devreme. Am acceptat să se dea de luna următoare, deși era din august”, a spus ministrul Muncii, la Antena 3.

”Dar ieri am văzut o listă de peste 20 revendicări, de exemplu, o primă la pensionare, în condițiile în care poliția are pensie specială, lucre pe care cred că nu trebuie nici să-l luăm în considerare”, a continuat Vasilescu.

În acest timp, sindicatele din poliție continuă să protesteze și vineri, pentru a doua zi consecutiv.

Cel mai mare miting este anunţat pentru sâmbătă, chiar de Ziua Poliţiei Române, şi sunt aşteptaţi să participe peste 10.000 de poliţişti.

×
Subiecte în articol: politisti proteste Lia Olguţa Vasilescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close