x close

Ministrul pentru Învăţământ Superior: Cursurile şi examenele SE AMÂNĂ

de G.S.    |    26 Ian 2014   •   12:37
Ministrul pentru Învăţământ Superior: Cursurile şi examenele SE AMÂNĂ 416 Foto: Agerpres
Universitatea Bucureşti, Universitatea din Piteşti şi Universitatea Valahia din Târgovişte au decis suspendarea activitatea didactică programată pentru luni, informează Ministerul Educaţiei Naţionale.
Urmare a condiţiilor meteorologice improprii, Universitatea Bucureşti, Universitatea din Piteşti şi Universitatea Valahia din Târgovişte au decis suspendarea activitatea didactică programată pentru  luni, 27 ianuarie, potrivit unui comunicat al MEN.
Conform reglementărilor în vigoare, hotărârea de întrerupere temporară a activităţii este exclusiv la latitudinea conducerilor instituţiilor de învăţământ superior, în virtutea autonomiei universitare.
Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a solicitat rectorilor instituţiilor de învăţământ superior din ţară să asigure studenţilor, care nu se pot prezenta la examene din cauza vremii nefavorabile, posibilitatea de a susţine respectivele examene într-o altă zi.
 
"Trei universităţi au anunţat pentru ziua de mâine suspendarea examenelor sau cursurilor, este vorba despre Universităţile din Bucureşti, din Piteşti şi din Târogivşte. Celelalte universităţi vor oferi posibilitatea ca examenele şi cursurile să fie recuperate ulterior. Majoritatea universităţilor sunt în sesiune în această perioadă. Dacă examenele nu vor fi organizate cum au fost programate iniţial, sesiunea rămâne deschisă încă o săptămână."
 

Citeşte mai multe despre:

ministru cursuri examene sesiune studenti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati