Antena 3 CNN Actualitate Ministrul propus la Dezvoltare Regională, probleme cu gunoiul. Ion Ștefan are încheiat contract pentru gunoi pe o singură persoană

Ministrul propus la Dezvoltare Regională, probleme cu gunoiul. Ion Ștefan are încheiat contract pentru gunoi pe o singură persoană

Ministrul propus la Dezvoltare Regională, probleme cu gunoiul. Ion Ștefan are încheiat contract pentru gunoi pe o singură persoană
Sursa foto: Foto: Ion Stefan/ Facebook
25 Oct 2019   •   22:35

Culmea este că tocmai cei care nu își plătesc gunoiul au tupeul să strige în gura mare și să arunce cu minciuni în stânga și-n dreapta. Un astfel de caz este tocmai domnul deputat Ion Ștefan care, deși are o familie formată din cinci membri, are încheiat contract pentru gunoi pe o singură persoană! 

”Și această situație nu este de azi, de ieri, ci tocmai din anul 2000! Pentru ceilalți membri ai familiei probabil că plătesc vecinii. Mai mult decât atât, deși se laudă că este un prosper om de afaceri, domnul deputat nu a găsit bani în 2019 ca să își achite facturile la gunoi, nici măcar pentru o singură persoană. Dar nici pe firmă situația nu este mai grozavă, deoarece abia în luna februarie a acestui an a fost încheiat un contract cu SC CUP Salubritate SA! 

Unde și cum a fost dus până atunci gunoiul produs de firma sa, numai Dumnezeu știe. Tocmai de aceea, adresăm în mod public domnului deputat liberal solicitarea de a declara numărul real de persoane care figurează la adresa sa de domiciliu, pentru că nu este normal ca focșănenii să plătească pentru gunoiul familiei sale. 

Și tot public solicităm să spună și unde a aruncat gunoiul produs de firma sa până în momentul încheierii contractului cu SC CUP Salubritate SA, atâta vreme cât această societate era singura autorizată pe raza Municipiului Focșani. 

Totodată, îl invităm să își achite și facturile restante, pentru că cetățenii trebuie să știe că deputatul liberal nu a binevoit să plătească nici măcar un leu pentru gunoiul pe care l-a produs în anul 2019! Toate facturile din luna ianuarie și până în prezent sunt neplătite! Așa că, domnule deputat liberal, lăsați ipocrizia și declarațiile sforăitoare și achitați-vă datoriile, așa cum fac lună de lună zeci de mii de focșăneni cinstiți!”, este apelul făcut de primăria din Focșani.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close