Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Răzvan Cuc, după inspecții la autostrăzile în lucru: „Nu voi tolera un astfel de comportament”

Ministrul Răzvan Cuc, după inspecții la autostrăzile în lucru: „Nu voi tolera un astfel de comportament”

Ministrul Răzvan Cuc, după inspecții la autostrăzile în lucru: „Nu voi tolera un astfel de comportament”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    16 Apr 2019   •   15:34

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, face inspecții la autostrăzile în lucru.

„Așa cum am promis, acest mandat îl dedic vizitelor pe șantier. Astăzi mă aflu pe cele două șantiere deschise între Iernut-Chețani și Chețani-Câmpia Turzii”, a spus Răzvan Cuc.

„Am vizitat tronsonul Iernut-Chețani. Constructorul este în termen, este mobilizat. Am văzut că se lucrează intens la grinzile podurilor. Termenele vor fi respectate. Acest tronson va fi dat circulației la sfârșitul anului 2019, totul decurge conform graficului.

La cel de-al doilea lot pe care l-am vizitat pot să spun că sunt profund nemulțumit de modul în care s-a mobilizat constructorul. Mâine va veni la domnul director Neaga antreprenorul de pe Chețani-Câmpia Turzii pentru a avea o discuție foarte aplicată. A avansat față de ultima vizită, dar mobilizarea pe care o văd în șantier este nesatisfăcătoare”, a spus Răzvan Cuc.

„Nu voi tolera un astfel de comportament în condițiile în care ministerul este un partener onest în relația cu constructorii”, a adăugat el.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close